Élet-Stílus

10 buligyilkos egy boros rendezvényen

Gyűjtsd össze mind!

A vegyi csapás

Egész parfümfelhőt fújt magára. 30 m-es környezetében lehetetlen bort kóstolni, mert semmilyen illatot nem érzel.

A szőrszálhasogató

Minden borral van valami baja, fintorog az ételekre, nem ízlik neki az ásványvíz, kifogásolja a papírtányérok vastagságát, a kukák számát, a poharak formáját, a közönség összetételét, a helyiség szellőzését, és ezért végigmorogja az estét. Vajon miért jött el?

kép: deviantart.com

A kötéltáncos

Olyan magas sarkú cipellőben jött, amihez már józanul is jogsi és bukósisak kéne. Pár pohár után veszélyesen kileng, csak a kísérőjébe kapaszkodva tud közlekedni. Végül egy taxi megmenti, otthon meg úgyis hamar vízszintesbe kerül.

A mesterlövész

Beleköpköd a kiöntőedénybe. Nem kell mindent meginni, ki lehet önteni a poharadból, amit nem kérsz. De a kiöntő kancsó és a köpőcsésze nem ugyanaz!

Köpőedény. Kép: amazon.com

Kovács Ügynök

Ide is csak azért jött, hogy hirdetőket találjon a magazinjába, eladja a cége által importált forradalmi kristálypohár- kollekciót vagy a speciálisan borászoknak kialakított biztosítási csomagot. De legalábbis egy szórólapot hagy minden pulton.

A sütiszörny

Vigyázz, felfalja az összes rágcsálnivalót!

kép: flickr.com

Tanár Úr

Hogy, hogy nem, meghallotta, miről beszélgettetek, és ne vedd zokon, de ki kell javítson a kérdésben, aminek ő természetesen messzemenőkig a szakértője. Majd lead egy érzelmektől túlfűtött előadást a szőlő fenológiai fázisairól. Értelmének ragyogó fényében végül talán kiviláglik az is, hogy miért volt számára megmosolyogtatóan helytelen, hogy szederillatot éreztél abban a Merlot-ban.

A sakálrészeg

Szétlocsolja a bort, leveri a palackokat, összetöri a poharat. Már amikor nem kötözködik vagy udvarol. Ajjaj, valaki vigye már haza!

kép: funnyjunk.com
kép: funnyjunk.com

Az eltévedt

Ő igazából nem szereti a bort, úgyhogy megkeresi a pálinkás meg a sörös standot, és ott iszik. De legalább jól érzi magát.

Végül: a kidobhatatlan

A szervezők kedvence: a rendezvény végén elkéri a bontott palackokat a kiállítóktól, és az üres asztalokon ülve morzsapartit rendez. Csak akkor hajlandó elhagyni a helyszínt, amikor azt már gyakorlatilag elbontották.

Gyanítom, hogy az idei Borjour Magnumot sem ússzuk meg nélkülük…

Téged melyik idegesít a legjobban? 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik