Élet-Stílus

Mi történt a Budavári Borfesztivállal?

A Borfesztivál neve összeforrt a városéval. Most már hivatalosan is.

Borfesztiválunk 25 éves lett. Fogta is magát, és nevet változtatott.

Impozáns helyszín

2016-ban Budapest Borfesztivál néven folytatódik a programsorozat. Változatlanul a festői Budavári Palota ad otthont a rendezvénynek, úgyhogy idén is gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában a borok kóstolgatása közben.

4 nap

A fesztivál szeptember 8. és 11. között várja majd a látogatóit. A korábbi 5 nap helyett így 4 napunk van arra, hogy belevessük magunkat a több száz kiállítót számláló forgatagba.

A rövidítésnek a borászok biztosan örülnek, nekik ugyanis a lehető legkényelmetlenebb időpontban van ez a rendezvény. A szüret kellős közepén senki sem hagyja ott szívesen a gazdaságot. Talán ezért lehet, hogy a pavilonban sok esetben csak egy beugrós munkatárssal vagy diákmunkással találkozhattam… Remélem, hogy idén több borász lesz jelen személyesen.

Mire számíts?

Az eddigi években is jócskán volt érdeklődés, de ha az 5 nap közönsége most 4 napba szorul össze, rendes tumultusra számíthatunk.
Ha szeretnél komótosan kóstolgatni, beszélgetni a borászokkal, érkezz korán!

Mindazonáltal, a Budapest Borfesztivál inkább alkalmas arra, hogy egy gyönyörű helyen, jó borokkal szórakozz egyet a barátaiddal, vagy romantikázz kedveseddel, mintsem az informatív kóstolásra.

Ha még nem voltál, érdemes kimenned! Egy pohár kiváló borral a kezedben, az város esti fényein merengve az élet igazán, érezhetően szép!

További információk:
www.aborfesztival.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik