Élet-Stílus

Ha csak egy boros rendezvényre mész el, ez legyen az!

Február 12-én és 13-án 200 magyar borászat vár a MOM Sportközpontban mindenkit, aki szeret enni, inni, élni!

Február 12-én és 13-án (pénteken és szombaton) ismét a legnagyobb beltéri boros rendezvényen, a Borjour Magnumon kóstolhatunk. Szerintem messze kiemelkedik a mezőnyből, ezért ajánlom most neked is, hogy gyere ki, és töltsd az estédet a Borjour-on.

borjour_magnum
forrás: facebook.com/borjour

A tények

200 borászat több mint 600 borát kóstolhatod egy helyen, egy belépőért. Beugró 5900 Ft-tól kapható, amiért korlátlanul kóstolhatsz. Ehhez kapsz egy rendes kóstolópoharat is, és ásványvizet, ami korlátlanul a rendelkezésedre áll minden standnál. 16-22 óráig tudsz kóstolgatni, művelődni. Hogy az élmény teljes legyen, számos hazai gasztronómiai kiállító színesíti a rendezvényt.

Galgafarm tálak
forrás: facebook.com/borjour

A plusz

Már a fentiek miatt is érdemes ide kijönni, de a technikai kérdések mellett egy sor olyan erőssége is van ennek a rendezvénynek, ami kiemeli a többi közül.

  • Vérprofi szervezőmunka. Egy ekkora rendezvény szervezésénél iszonyú sok apróságról kell gondoskodni. Óhatatlanul van némi fejetlenség, kapkodás, elmaradás, hiányosság. Ezeknek a vendég már csak a következményeit érzékeli, például azt, hogy mogorva a borász, sorban állás van, túl hideg, túl meleg, nincs ez, nincs az, ilyesmik. A Borjour Magnum az egyetlen rendezvény, ahol ilyeneknek nyoma sincs, mert itt az utolsó gombostűig minden a helyén van, és időben van ott. Hogy csinálják? Talán varázslók.
  • Kellemes környezet. A sportpálya tágas. Van tér, levegő, fény, tudsz lépni, leülni, elvonulni, ha akarsz. Nagyon sokan leszünk idén is, de nem kell majd a tömegben nyomorognod.
  • Lazaság. Nem kell kiöltöznöd, nem kell ráfeszülnöd, nyugi, ez nem az öltönyös-nyakkendős fajta borkóstoló lesz. Ide a nagyközönséget várják, ezért senki sem fog kinézni, ha nem értesz a borokhoz. Sőt, estefelé a hangulat már rendszerint inkább egy házibulira szokott emlékeztetni.
  • Személyes jelenlét. Ez a rendezvény az, ahova a legtöbb borász eljön személyesen. Úgy az igazi a kóstolás is, ha közben el tudsz beszélgetni a borásszal. Erre nincs mindenhol lehetőséged. Ahol tömeg van, zaj, sietség, és egyébként is csak egy hostess töltögeti a bort, ott ez felejtős.  A Borjour rendezvényeit és csapatát szeretik a borászok. És ez bizony érződik az egésznek a hangulatán.
  • A hangulat. Az összes eddig felsorolt dolog abba torkollik, hogy a Borjour Magnumon mindenki jól érzi magát. Össze tudsz ismerkedni a többiekkel (borászokkal és vendégekkel egyaránt), van idő elbeszélgetni, nyugodtan kóstolgatni, béke, öröm, boldogság.

borjour_magnum

 

A Borjour Magnum hivatalos oldalán találsz további információkat, és jegyet is tudsz venni.

Találkozunk a Mom Sportközpontban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik