Élet-Stílus

10 hasznos kellék a Borfesztiválra

Már alig várod, hogy elindulhass, ugye? Megnézted a weboldalt, meg a rendezvény facebook-eseményét is visszaigazoltad, összeszedted a társaságot, aztán fogod a táskádat. Telefon, pénztárca, buszjegy, ééés… mit is vigyél még? Ezzel a 10 kellékkel te leszel a mindenre felkészült kiscserkész a borfesztiválon!

Víz

Lehet ott is kapni, de jól jöhet, ha van nálad egy kis palack- ha másra nem, hát a poharadat kimosni.

Jegyzetfüzet és toll

Sosem tudhatod, mikor bukkansz egy szenzációs borra. Ahhoz, hogy később, a boltban is megtaláld, szükséged lesz a bor és a termelő nevére, meg az évjáratra. Ha még pár szót levésel a borról, biztosan meglesz minden, és nem csak egy fényképet találsz a telefonodban, amit már nem is emlékszel, hogy miért készítettél.

Programfüzet és fesztiváltérkép

A bejáratnál feltétlenül szerezd be! Sok rendezvényen már telefonos alkalmazás is a rendelkezésedre áll a programod megtervezéséhez.

Borfesztival_2016_alaprajz_3000_2225
Ez az idei. KATT a képre a nagyításhoz!

 

Taxipénz

Úgyis tovább maradsz, mint amíg a tömegközlekedés jár. Ne bízd a véletlenre a hazajutást!

Őrangyal-por

Segíti a méregtelenítést, megelőzi a másnaposságot, sőt, a leírás szerint 2 óra alatt az alkoholt is kitisztítja a szervezetből. Gyógynövényekből van, bioboltokban kapható.

 

guardian_angel_pezsgo_italpor

Vészforgatókönyv

Ha elveszítitek egymást, hol találkoztok? Ki lesz az a társaságból, aki józan(abb) marad, és vigyáz a többire? Ki lakik a legközelebb a helyszínhez? Ugye a lányok nem egyedül fognak éjszaka hazautazni? Mindenki tudja mindenki telefonszámát? Ünneprontó vagy sem, szánjatok egy percet ezekre, mielőtt belevesztek a tömegbe.

Vászonszatyor

A borfesztivál a legjobb alkalom arra, hogy a kedvenceidből vásárolj egy-két palackot. A termelőtől biztosan a legjobb áron kapod meg, és nem is veszel zsákbamacskát, hiszen most kóstoltad.

 

strawberrybag

Papírzsepi. Sok.

Mert nem az a kérdés, hogy ki fog-e borulni egy pohár bor, csak az, hogy mikor, kire, és milyen színű.

Kényelmes cipő

Ácsorogni és sétálgatni is elég fárasztó egy idő után, de miközben éjszaka spiccesen próbálsz hazabotorkálni a Budai Vár macskakövein és lépcsőin, biztosan elátkozod a percet, amikor felvetted azt a dögös magassarkút.

noheels

Pohártartó szütyő

Erről ismered meg az igazi fanatikust. Kicsit furán néz ki ugyan, de kétségkívül vannak olyan helyzetek, amikor mindkét kezedre szükséged van, a poharat meg jobb nem a földre tenni.

 

wine-yoke-hands-free-wine-glass-holder-2

 

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik