Élet-Stílus

Ha még nem találtad meg a kedvenc kocsmádat, eljött a te időd

Hiánypótló blog indult el pár hete. Vállalása nem kisebb, mint feltérképezni a magyarországi, és alkalmasint az európai kocsmamezőnyt, és részletes beszámolókkal tudósítani róluk.

Információ: a kedvenc dolgom minden létező közül. Sosem elég. Pedig aztán az Interneten van belőle jó sok, csak hát az itt fellelhető dolgok tetemes részének minimum megkérdőjelezhető a hitelessége. Kocsmablogból is van több, de az első, aminek tényleg hinni tudok, az a nemrég indult Kocsmaturista.

Látogatáshoz katt a képre:

header-kt

Ajánlom annak, aki:

  • sok kocsmával ápol baráti viszonyt és szívesen hallana a régi ismerősökről
  • úgy érzi, hogy nem ismer elég kocsmát, de szeretné megtalálni a hozzá illőt

Ami számomra hitelessé teszi a blogot:

  • több látogatás tapasztalatait összegezve mond véleményt
  • nem ajánlók és nem is kritikák jelennek meg, hanem őszinte beszámolók. Szó van arról, hogy mi tetszett és arról is, hogy mi nem, de leginkább tárgyilagos és pártatlan a hangnem
  • mellőz minden sallangot: ahogy a fotók sincsenek kozmetikázva, úgy a megfogalmazás sem. Ez jó volt, az nem, az a kép nem tudom, hogy mit keresett a falon, de a bárszék feltűnően kényelmes volt, a törzsvendégek meg behívtak a csapatba csocsózni, és hasonlók.

Szóval, ha még nem jártál az összes jó kocsmában, itt van a tankönyved hozzá. Ha nem akarsz lemaradni semmiről, kövesd facebookon is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik